Application Web

Slaapcyclus

Ik Zal Goed Slapen is een web applicatie die u helpt om te bepalen hoe laat u moet gaan slapen of op moet staan voor een optimale en herstellende slaap. Slaap is een essentieel element in een mensenleven. Te weinig slaap resulteert in verminderde aandacht, concentratie vermogen en gezondheidsrisico's zoals diabetes en obesitas.

Derhalve is het belangrijk om goed te slapen en beter te leven. Wist u dat in de nacht van een persoon bestaat uit verschillende slaapcyclus?

Maar wat is een slaapcyclus?

Als we in slaap vallen, zijn onze hersenen vertraagt, wordt alles rustig en dan vallen we in een lichte slaap. Even erna, wordt de slaap dieper en gaan we naar een fase genaamd "diepe slaap". Dit is de cyclus waar u lichaam zich herstelt. Dan is de volgende fase de remslaap (gewoonlijk de fase waarin u droomt) om uiteindelijk de cyclus te beëindigen met de tussenfase. Na afloop van een slaapcyclus, kan een nieuwe slaapcyclus starten of we worden wakker. Een hele cyclus duurt gemiddeld 90 minuten.

Met Ik Zal Goed Slapen, kunt u de tijd berekenen wanneer u wakker wilt worden (of de tijd dat u naar bedwilt gaan) om wakker te worden op het einde van een slaapcyclus en om fit en vrolijk zijn.

Onbewust kunnen we ons ontwaken in het midden van een diepe slaap en u kunt er zeker van zijn dat u wakker wordt met een slecht humeur. Met Ik Zal Goed Slapen kan het niet fout gaan.
Dus voel u vrij om onze website te bezoeken en om eenvoudig uw slaapcyclus uit te rekenen en deel deze nuttige tips met uw vrienden!

Android App

Om een persoonlijk programma te ontvangen, en om te weten uw eigen slaap behoeften:

Get it on Google Play

Nieuws

Voor een zacht ontwaken, probeer dan de Philips Wake-up Light HF3510:

Alarm Clock 1

Andere talen

stache